13/04/2018

Obertes les inscipcions per a l'Aplec de Consells Locals de Joventut 2018

Ja està disponible el formulari per inscriure’s al XII Aplec “No t’encarxofes”, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 d’abril a la ciutat de València.

En aquesta activitat estan cridats a participar els Consells Locals de Joventut de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. L’objectiu de la trobada és sentar les bases del que ha de ser el CLJ del futur.

Així, es recollirà tota la feina feta pels consells valencians durant l’any passat. En l’anterior edició es va reflexionar al voltant del funcionament dels CLJ en tres aspectes: l’intern, l’extern i la coherència. Enguany, es recuperarà tot allò extret i es plantejaran estratègies per a superar els desavantatges recollits.

Aquesta és una oportunitat per als CLJ de poder actualitzar un model de participació desactualitzat i millorar la tasca que dia a dia fan en els seus municipis. Aquest projecte s’ha organitzat des de les àrees territorials dels consells de Catalunya i el País Valencià i estarà dinamitzat per la Borsa de Formadores del CNJC.

El cost és de 15€ per assistent i poden participar membres de qualsevol Consell Local de Joventut, encara que no siguin socis dels consells de joventut. En els propers dies es podrà consultar el programa definitiu del cap de setmana. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

Més informació al web de la Fundació Triangle Jove.

No t’encarxofes i vine a l’Aplec!

  27 28 29
1r matí   Activitat de presentació del cap de setmana. Posada en comú del punt de partida i sincronització de nivells. Posada en comú de les propostes i priorització d’estratègies.
2n matí   Anàlisi de problemàtiques. Tria dels eixos en què es treballarà. Consens del document final i comiat.
Dinar      
1a tarda   Proposta de solucions i estratègies. Marxem!
2a tarda Arribada a València Proposta de solucions i estratègies.  
Sopar      

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.