21/07/2017

Ja podeu presentar propostes de temes per a la propera Àgora Jove!

Amb els canvis en el funcionament de l'Àgora Jove les entitats sou d’ara endavant 100% protagonistes. Sou les encarregades de fer propostes de temàtiques per tractar a l’Àgora Jove i així oferir debats i formacions que responguin a interessos comuns de l'associacionisme juvenil. Per saber com fer les propostes de temes i projecte, feu un cop d'ull al Protocol Àgora Jove

Podeu presentar les vostres propostes temàtiques omplint el formulari. El tema que obtingui més suports al comitè executiu del novembre serà el que es desenvoluparà a l'Àgora Jove del 14 i 15 d'abril. Teniu temps fins l'1 d'octubre!

Salut mental, mobilitat sostenible, sistema democràtic, l'associacionisme i el voluntariat... Són temes treballats en trobades anteriors. Quin serà el tema a tractar en la propera Àgora Jove? 

Per a qualsevol dubte, podeu escriure a programes@cnjc.cat. I sobretot, reserveu-vos la data!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.