17/03/2017

Obrim les inscripcions del Congrés de la Joventut!

Ja saps què passa el dia 13 i 14 de maig? 

Els joves i les joves ens trobem al Congrés Català de la Joventut per repensar-ho tot  i construir col·lectivament els nous models de societat que volem! 

El Congrés Català de la Joventut, programat pels dies 13 i 14 de maig, serà el punt àlgid del procés participatiu #FemCarta. Servirà per posar en comú totes les propostes recollides a través dels diferents tallers i qüestionaris, concretar-les i treballar les principals línies de conclusions per redactar la Carta Catalana de la Joventut, una eina d'incidència política per reivindicar les propostes del jovent i visibilitzar les seves inquietuds

El dissabte s’organitzaran tallers temàtics centrats en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana. En aquests tallers s’exposaran totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. El diumenge es presentaran a les participants les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final del document. El Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit.

T'ho perdràs?

INSCRIPCIONS AQUÍ!

Organitzat pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya i la Direcció General de Joventut
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.