Actualitat

21/01/2014

Oferta de dues places al Training Course Euromediterrani

El curs es celebrar√† del 13 al 21 de febrer del 2014, amb la seg√ľent tem√†tica:¬†Capacity building on youth councils and youth organisations.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), com cada any, celebra un Training Course Euromediterrani en el marc de les ajudes Youth in Action de la Comissi√≥ Europea. Aquest any, el curs es celebrar√† del 13 al 21 de febrer del 2014, amb la seg√ľent tem√†tica:¬†Capacity building on youth councils and youth organisations.

El CNJC com a tal s‚Äôha reservat¬†dues places¬†perqu√® hi participin membres de les nostres organitzacions. Com ja sabeu per anteriors edicions, comptem amb partners internacionals de diversos pa√Įsos europeus i de la ribera Sud del Mediterrani. Aquest any, podreu participar al curs juntament amb companys i companyes de:

1. FNG (Forum Nazionale dei Giovani) - Itàlia

2. CNJ Portugal (Conselho Nacional de Juventude) - Portugal

3. KOMS (National Youth Council of Serbia) - Sèrbia

4. National Youth Council of Slovenia - Eslovènia

5. ADYNE - African Diaspora Youth Network in Europe

6. YES - Young European Socialists

7. WOSM - World Organization of the Scout Movement

8. FEMYSO - Forum of European Muslim Youth

9. AEGEE - Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe / European Students’ Forum

10. FEYG - Federation of Young European Greens

11. Sawa and aids development - Líban

12. Jill Research Center of Human Rights - Algèria

13. Medina Youth Forum - Tunisia 

14. Egypt Foundation for Youth Development - Egipte

15. Hashomer Hatzair- Israel

16. Independence Youth Union - Palestina

Així mateix, comptem amb la dinamització d’un equip de formadors i formadores de la Borsa del CNJC i de procedència internacional. El curs es facilitarà en Anglès en la seva totalitat. 

Us adjuntem els documents on s’hi inclou el programa detallat, així com la Call for Participants on s’hi expliquen en més detall el contingut, metodologia, objectius i d’altres condicions de participació en el curs. Si us interessa presentar-vos com a candidats/es, podeu trobar adjunt el document de sol·licitud (Application form for individual participants), que heu de tornar degudament omplert en Anglès fins el 3 de febrer de 2014 inclòs (hem ampliat el termini) a internacional@cnjc.cat. 

Ens posarem en contacte amb vosaltres,¬†si sou seleccionats/des. Us enviarem el Pack informatiu del curs i us donarem els seg√ľents passos per organitzar l'estada. Des del Consell us animem a participar en aquesta fant√†stica experi√®ncia d'intercanvi internacional i intercultural!

Per qualsevol q√ľesti√≥ no dubteu en contactar¬†internacional@cnjc.cat.

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Call for participants78.38 KB
Microsoft Office document icon Application form253 KB
PDF icon Detailed Programme31.71 KB

Subscriu-te!