24/11/2010

Oferta de feina per la Trobada de caps d'FCEG

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge obre convocatòria per optar a aquesta plaça
Us informem que queda oberta la convocatòria per optar per la plaça de director/a de la Trobada de Caps de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG).

La Trobada de Caps de la FCEG és un esdeveniment important i innovador, ja que per primera vegada es considera reunir totes les persones voluntàries adultes (caps escoltes) que formen part d'alguna de les entitats federades en una mateixa activitat multitudinària. El projecte ha de conduir a la generació d'un espai de cap de setmana per a més de 2000 persones en què els i les participants puguin experimentar un programa que faciliti la coneixença, la diversió, la reflexió i la cohesió entorn uns valors compartits en el marc de l'escoltisme català.

L’entitat promotora d’aquest projecte, la FCEG, és l’organització territorial que aplega tot l’escoltisme i el guiatge que es fa a Catalunya, i és també la seva via de representació internacional. En formen part les associacions Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i Acció Escolta de Catalunya.

Si voleu més informació podeu visitar el web de la federació o bé descarregar-vos el document adjunt.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.