17/06/2011

Participa al seminari "El voluntariat com a forma de participació"

Del 7 al 12 de juliol a Lieja (Bèlgica), a través del CNJC.
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya obre als i les membres de les seves entitats la convocatòria de dues places al Seminari “El voluntariat com a forma de participació”, organitzat pel Consell de la Joventut de Bèlgica.
 
L’activitat tindrà lloc a Lieja (Bèlgica) del 7 al 12 de juliol i inclou sessions d’aprenentatge, debat, visites, bones pràctiques i un petit voluntariat al Festival de Música de Lasemo, centrat en el desenvolupament sostenible.
 
El Seminari, que serà exclusivament en francès, s’emmarca en tres esdeveniments destacats del 2011: l’Any Europeu del Voluntariat, el desig de canvi que està sacsejant el nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà i el nou cicle de diàleg estructurat sobre participació. Els joves tenen un paper en els tres esdeveniments i es vol explorar conjuntament la qüestió del voluntariat com una forma de participació i implicació de les associacions com un vehicle per al canvi social. Els seus objectius principals són:
 
·         Viure un esdeveniment intercultural centrat en el voluntariat i la participació, on les diferències culturals són considerades com a fonts de joia idescobriment, així com enriquiment mutu;
·         Promoureel voluntariat com una forma de participació;
·         Donar suport al compromís associatiu delsjoves del nord d'Àfrica;
·         Concretar unconjunt de recomanacions comunes per tal de facilitar el voluntariat i la participació dels i les joves.

La participació és gratuïta.

Els i les persones interessades han de tenir el suport explícit de l’entitat del CNJC de la que formen part i poden fer arribar la seva candidatura al correu electrònic internacional@cnjc.cat fins el 23 de juny a les 13h. En el correu electrònic cal que hi facin constar:
-        Nom i cognom
-        Data de naixement
-        Entitat de la que formen part
-        Tipus de col·laboració amb la seva entitat
-        Disponibilitat durant els dies del Seminari

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.