25/01/2017

Participa a la 39a #agoCNJC!

La propera Assemblea General Ordinària (AGO) del CNJC es farà l’11 de febrer a la Casa Elizalde de Barcelona a partir de les 9.30h.

L’AGO és un espai de trobada anual de les entitats del CNJC. Allà valorarem la feina feta durant el 2016, definirem el nou pla de treball i, en cas que n'hi hagi, donarem la benvinguda a les noves incorporacions al Secretariat i ’Equip d’Assessorament Econòmic. Podeu inscriure-us a l'#agoCNJC fins el dia 1 de febrer a les 14h omplint aquest formulari.
 
Us recordem que si voleu presentar resolucions les heu d’enviar a la secretaria del CNJC (consell@cnjc.cat) abans de l’1 de febrer a les 14h. En cas de voler presentar una candidatura per formar part del Secretariat o de l’Equip d’Assessorament Econòmic, heu de fer arribar la documentació al mateix correu electrònic o presencialment almenys 24 hores abans de l’AGO, el 10 de febrer.
 
Actualment hi ha una vacant a l’Equip d’Assessorament Econòmica i una al Secretariat corresponent a l'àmbit d'entitats polítiques. Teniu tota la informació resumida en aquesta imatge. Us hi esperem!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.