17/11/2010

Participa a la borsa de formadors/es del CNJC

Fem una crida a totes les entitats que treballen a l'àmbit formatiu per a la creació d'un grup de treball en el si del Consell.
La teva entitat creu en la formació com a eina de transformació social? Ja treballa o vol treballar a l'àmbit formatiu per a incidir en la realitat de la gent jove?

Des de fa anys, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya treballa el tema de la formació tant a nivell d'entitats com de Consell. A mesura que han passat els anys el Consell ha reconegut la importància que té la formació a l'àmbit de l'associacionisme juvenil, i això es pot veure reflectit en la recent incorporació d'una àrea de formació transversal a tot el Consell. Amb aquesta crida d'ara fem el primer pas per a consolidar aquesta àrea transversal de formació i instem a totes les entitats que treballen a l'àmbit formatiu a col·laborar en la creació d'un grup de treball.
 
Els objectius d'aquest grup serien:
- donar suport a les altres àrees de treball del Consell, a través de la utilització de metodologies d'educació no formal en la facilitació de processos de creació de discurs.
- contribuir a la difusió del discurs i del plantejament del Consell sobre temes de rellevància per a la joventut catalana, a través de la formació en metodologies participatives.
- constituir una borsa de formadors i formadores del CNJC (com a objectiu a llarg termini).
 
Per això us convoquem el dia 2 de desembre a les  19:30 a la seu del CNJC, (Pl. Cardona, 1-2 1r, Barcelona) per a conèixer-nos tots i totes, i per a començar a compartir inquietuds formatives.

Us agrairíem que confirméssiu assistència trucant al 93 368 30 80 (demanant per Clara Roca) o per correu electrònic a programes@cnjc.cat.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.