28/11/2014

Participa a la trobada Amanecer 2015 al Tindouf

Del 27 de desembre de 2014 al 3 de gener de 2015 es durà a terme una visita d’entitats als campaments sahrauís del Tindouf (Algèria), coordinada pel CEAS-Sáhara.Del 27 de desembre de 2014 al 3 de gener de 2015 es durà a terme una visita d’entitats als campaments de persones refugiades del Tindouf (Algèria), organitzada per la plataforma Coordinadora Estatal de Asociaciones de Solidaridad con el Sáhara (CEAS-Sáhara).

El CNJC hi participarà juntament amb d’altres entitats juvenils, com a seguiment de les activitats que en el darrer curs ha dut a terme en el marc del renovat conveni CNJC-UJSARIO. Així doncs, una de les dues places amb que compta el CNJC es destinarà a una persona d’una entitat membre del CNJC. Us podeu candidar completant el següent formulari d’inscripció abans del 10 de Desembre a les 23:59h.

Fins ara el CEAS-Sáhara ha confirmat les següents activitats:
 

  • Visita al Mur de la Vergonya amb la Plataforma Gritos contra el Muro.
  • Visita d'altres institucions de l'Estat Sahrauí com ara  el Parlament i a projectes de cooperació com l'Escola de Cinema i el projecte de CEAS – Sáhara.
  • Trobades amb diferents col·lectius de la societat sahrauí com AFAPREDESA (Associació de Familiars, Presos i Desapareguts Sahrauís), UNMS (Unió Nacional de Dones Sahrauís), i col·lectius de denúncia i treball contra les mines antipersona.

Es posarà l’èmfasi de la visita, com en passades edicions, en les trobades amb els diferents col·lectius de la joventut sahrauí : UJ-SARIO (Unió de Joves Sahrauís), UE-SARIO (Unió d'estudiants sahrauís) i la Plataforma Gritos contra el Muro. També hi haurà temps per la celebració d'actes lúdics a les dunes i per conèixer els petits mercats d'artesania sahrauí. 

Logística:
 

  • Anada: CEAS-Sáhara ha convocat els i les participants dissabte 27 de desembre a les 10h a la Terminal 4 de l’aeroport Madrid-Barajas (prèvia arribada des de Barcelona), per agafar un vol amb escala a Alger fins al Tindouf.
  • Tornada: Es calcula que l’arribada a la T4 de Madrid-Barajas serà el dissabte 3 de gener de 2015 al migdia.
  • Allotjament al Tindouf: Els i les participants seran acollits a les haimas de les famílies en grups de 5 persones, al campament de "Bojador".
  • Necessari tenir un passaport en vigor amb validesa, com a mínim, de 6 mesos.
  • Equipatge 25 kg. facturació + 10 kg. de mà.

Podeu consultar altres informacions per la preparació del viatge proporcionades per la coordinadora.  

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.