03/02/2015

Participa a la trobada amb entitats euromediterrànies el dimecres 18 febrer a l'Espai Jove la Fontana

Serà a les 12h i podeu presentar la vostra entitat, així com intercanviar els vostres projectes i experiències amb les entitats participants (podeu consultar-les aquí).El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya celebra un curs de formació d’àmbit internacional a mitjans de febrer. Aquest any, el curs se celebrarà del 13 al 21 de febrer del 2015 (inclosos dies de desplaçament dels participants), amb la següent temàtica: Structured Participation in Democratic Processes.
 
El curs abordarà els canvis polítics i estructurals experimentats a la regió en aquests darrers tres anys. Els i les participants també reflexionaran sobre els models de participació política existents, així com en possibles estratègies per enfortir la capacitat d’incidència política dels consells de joventut i organitzacions juvenils a la regió.
 
Així, el curs té com objectiu crear forts lligams de cooperació entre les organitzacions juvenils existents a les dues ribes de la Mediterrània. És per això que, per totes aquelles entitats membre del CNJC, s’ofereix la possibilitat de compartir un espai d’intercanvi amb els i les participants provinents d’arreu del Mediterrani.
 
En el marc de la visita que farem a l’Espai Jove de la Fontana i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (Carrer Gran de Gràcia, 190-2, 08012 Barcelona) el dimecres 18 de febrer, us convidem a la trobada d’entitats que organitzem de 12 a 13.30h. La llengua vehicular de la trobada serà en tot moment l’anglès. A la trobada podreu presentar la vostra entitat, així com intercanviar els vostres projectes i experiències amb les entitats participants (podeu consultar-les aquí).
 
Creiem que aquesta és una oportunitat única per intercanviar experiències, reptes i projectes del jovent organitzat d’arreu d’Europa i el Mediterrani. De la mateixa manera, pot ser un entorn fantàstic d’on poden sorgir nous projectes de cooperació i treball en xarxa amb d’altres entitats juvenils.
 
La trobada es farà a la Sala d’Actes de l’Espai Jove de la Fontana, que estarà oberta a partir de les 11h per posar-hi a la vostra disposició taules perquè hi munteu un petit stand amb materials que vulgueu portar, així com l’equipament per projectar-hi vídeos dels vostres projectes. Preguem que confirmeu la vostra assistència a internacional@cnjc.cat o al telèfon 93.368.30.80.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.