19/07/2011

Participa a "Politeia jove"

De l'1 a 6 d'agost a Badajoz, sobre sexualitat i VIH i ciutadania global.
Us fem arribar la convocatòria per participar a l'activitat "Politeia Jove" organitzada pel Consejo de la Juventud de España a Badajoz del proper 1 al 6 d'agost i que reunirà a 150 joves dels estats espanyol i portuguès.

L'activitat s'enmarca en l'Any europeu del voluntariat i l'Any Internacional de la Joventut i té com a objectius:

  • Establir intercanvis d'idees, experiències, opinions i projectes en cadascun dels cursos a realitzar per poder tenir un compendi de bones i males pràctiques en les organitzacions juvenils.
  • Configurar una oferta formativa que afavoreixi el desenvolupament organitzatiu de les entitats juvenils i una nova manera de mirar la realitat juvenil.
  • Generar sinergies i una major xarxa de les organitzacions juvenils que formen part del CJE.
  • Reflexionar sobre les flaqueses i fortaleses del moviment associatiu juvenil.

Els participants poden participar en un dels següents eixos, segons el seu perfil:

Actituds envers la sexualitat i l'VIH:

  • Persones membre d'entitats vinculades amb les àrees de salut o que tinguin interessos en la temàtica.
  • Que tinguin interès en treballar temes relacionats amb la sexualitat i el VIH, o tinguin vinculació amb projectes relacionats com per exemple amb col.lectius.
  • Persones que puguin presentar experiències que les seves organitzacions hagin dut a terme en temes relacionats directament o indirectament amb els temes generals del curs 

Caminant cap a una ciutadania global:

Persones membre d'entitats vinculades amb les àrees de relacions internacionals, cooperació, educació al desenvolupament o similars.
Que tinguin interès en treballar temes relacionats amb l'Educació Global, o tinguin vinculació amb projectes de cooperació juvenil global.
Persones que puguin presentar experiències que les seves organitzacions hagin dut a terme en temes relacionats directament o indirectament amb els temes generals del cursLa participació a l'activitat és gratuïta, excepte pel desplaçament, que el/la participant haurà d'assumir en un 50% del cost total.

Per a més informació sobre l'activitat no dubteu en contactar-nos. Les persones interessades han de tenir el suport explícit de l’entitat del CNJC de la que formen part i poden fer arribar la seva candidatura al correu electrònic internacional@cnjc.cat fins el 22 de juliol a les 13h. En el correu electrònic cal que hi facin constar:
-        Nom i cognom
-        Data de naixement
-        Entitat de la que formen part
-        Tipus de col·laboració amb la seva entitat

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.