10/01/2013

"Participació i presa de decisions al CNJC", 5a Àgora Jove

Se celebrarà el 2 i 3 de febrer a Vic i ja et pots inscriure.

Amb el lema "Participació i presa de decisions al CNJC" arriba la 5a Àgora Jove que se celebrarà el 2 i 3 de febrer a Vic. Els objectius d'aquesta edició són: detectar les necessitats reals de les entitats; arribar a un consens sobre com ha de ser el CNJC, i finalment definir quins han de ser els diferents canals de participació del CNJC i quina ha de ser la seva utilitat, fent especial atenció als mecanismes de creació de discurs i als espais per fer retorn a les entitats.

Programa de la 5a Àgora Jove.

QUÈ ÉS L’ÀGORA JOVE?

L’any 2010 el CNJC es va proposar articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que servís per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. És amb aquest propòsit que va néixer la trobada d’entitats ÀGORA JOVE.

Són les mateixes entitats del CNJC les encarregades d’escollir la temàtica de cada trobada en el sí de l’assemblea o del comitè executiu. En el darrer comitè executiu les entitats van escollir dedicar la trobada al funcionament del mateix Consell.

COM ES TREBALLARÀ?

Mitjançant la creació d’un espai de relació i debat on totes les entitats del CNJC puguin participar i aportar continguts. Es dinamitzarà amb una metodologia participativa i vivencial facilitada pel grup de formadors del CNJC.

L’Àgora Jove s’articularà entorn a diferents moments de treball que inclouran la dimensió formativa, els debats i la participació, així com el treball en grup.

Es recomana que abans d’assistir a l’Àgora els participants consultin els documents de referència que se’ls faci arribar des del Consell.

I DESPRÉS DE LA TROBADA QUÈ?

El resultant d’aquesta Àgora Jove servirà per repensar el mateix CNJC i tenir elements per millorar els canals i mecanismes que tenen les entitats en relació a la participació, la presa de decisions, el debat, i la creació de discurs en el sí del Consell.

QUI HI POT PARTICIPAR?

El CNJC es planteja l’Àgora Jove com un espai de participació clau de les entitats del Consell. Tanmateix també està obert a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades.

COM INSCRIURE’S A LA TROBADA?

Les places són limitades amb preferència per les entitats membres del CNJC. En el cas que s’omplissin totes les places es permetria l’assistència d’un màxim de 2 persones per entitat.

L’Assistència a l’Àgora Jove és gratuïta pels membres de les entitats del Consell. Per la resta de persones el preu és de 5 euros (en el cas que hagueu de pagar aquests 5 euros us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a consell@cnjc.cat o bé trucant al telèfon 93 368 30 80).

El termini per les inscripcions s'ha allargat fins el dimecres 23 de gener a les 14h.

Us demanem que sigueu rigorosos quan marqueu els àpats i la pernoctació, això té un cost i un cop allà no podem anar canviant el nombre d’inscrits, ja que perjudiquem a l’alberg i ho hem de pagar igualment.

Aquí teniu l’enllaç per a poder-vos inscriure:

https://docs.google.com/a/cnjc.cat/spreadsheet/viewform?formkey=dDdpcEdkSG9xYVNUbG9TRHIyM1BNUEE6MA#gid=0

QUAN ES FARÀ?

L’Àgora Jove començarà el dissabte 2 de febrer a les 10h del matí i finalitzarà el diumenge 3 de febrer al migdia.

ON ES FARÀ?

La 5a edició de l’Àgora Jove es realitzarà a l’Alberg Canonge Collell de VIC,

Com arribar-hi?
- Amb autobús urbà: Línia L-3 (freqüència cada 30 minuts). Baixar a la parada núm. 8 (davant de l'alberg-residència).
- Amb autobús: Línia Vic-Barcelona, parada a C. Gallissà, s/n
- Amb tren: RENFE (Tel. 902 240 202) Línia Barcelona-Puigcerdà, estació a Vic, a la plaça Estació, a 500 metres de l'alberg.
- Amb cotxe: Carretera C.17 i sortida Vic-Sud.

US ESPEREM A TOTES I A TOTS A L’ÀGORA JOVE!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.