22/02/2018

Participació juvenil als municipis: formació oberta a treballadors/es de joventut

Els propers dimecres 21 i 28 de març de 2018 tindran lloc a Barcelona dues sessions de treball sobre la participació juvenil en l’àmbit municipal.

L’activitat està destinada a treballadores i treballadors de les àrees de joventut dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona. Les dues jornades pretenen aportar eines i recursos per replantejar-se el disseny de les polítiques juvenils als municipis des d’una òptica que posi al centre les persones joves i les seves organitzacions.

Durant les formacions es treballaran els aspectes positius i negatius des Consells Locals de Joventut (CLJ) i la importància de la participació de qualitat del jovent en l’elaboració dels Plans Locals de Joventut. També es reforçaran elements claus de la implicació juvenil, com per exemple, la coneixença de la xarxa d’associacions joves existent al país, la identifiació de les raons de l‘associacionisme juvenil i l‘aprenentatge per tal d’abordar els conflictes entre l’Administració i el jovent organitzat.
      
La formació constarà de dues sessions de quatre hores cadascuna a la Sala Vidrieres, situada a l’Edifici 25 de l’Escola Industrial de Barcelona. Les sessions de treball són completament gratuïtes però requereixen una inscripció prèvia a través del següent formulari. La data límit per poder omplir la sol·licitud serà el proper 19 de març o bé fins que s’esgotin les places (màxim de 15 participants). PLACES ESGOTADES!

Aquesta activitat està organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de l’oficina del Pla Jove. Les formacions han estat dissenyades conjuntament amb Eduxarxa.  

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.