15/02/2016

Participeu a la campanya 2.0 "El jovent organitzat exigim #sostreDigne"

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya impulsa una Campanya sobre la problemàtica l’habitatge de les persones joves. L’objectiu de la Campanya és informar, sensibilitzar i reivindicar entorn de les polítiques públiques en matèria d’habitatge dirigides al col·lectiu jove.Sabíeu que s’ha constituït un fons d’habitatge de lloguer destinat a polítiques socials per a persones excloses o en risc d’exclusió d’aquest dret bàsic? Que la llei catalana 24/2015 ens hauria de garantir el dret a un habitatge? Que hi ha ajuts al lloguer per al col·lectiu juvenil? Que la masoveria urbana i la cessió d’ús faciliten l’accés i l’estabilitat a l’habitatge de la població jove?

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya impulsa una Campanya sobre la problemàtica l’habitatge de les persones joves. L’objectiu de la Campanya és informar, sensibilitzar i reivindicar entorn de les polítiques públiques en matèria d’habitatge dirigides al col·lectiu jove. També, pretén posar ​en relleu el treball que es fa de les entitats juvenils i altres organitzacions i moviments socials en aquest àmbit.

​La Campanya arrencarà el pròxim dilluns dia 15 de febrer i finalitzarà el divendres dia 19. Durant aquests dies es compartiran tot tipus de recursos (articles, imatges, dades, resolucions, vídeos, projectes, etc.) a través de les xarxes socials. El lema i el hashtag "El jovent organitzat exigim #sostreDigne", guiaran les publicacions. Al document adjunt trobareu informació detallada de la Campanya i a https://titanpad.com/habitatge es penjaran propostes, instruccions i exemples de tuits que podeu difondre entre els vostres contactes.

Així doncs, fem una crida a totes les entitats perquè participeu en la Campanya i en feu màxima difusió a través dels vostres canals.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.