24/04/2017

Pepet i Marieta i Dj Sendo també estaran al Congrés de la Joventut

El 4t Congrés Català de la Joventut, que se celebrarà el 13 i 14 de maig a L’Hospitalet de Llobregat, compta amb dos convidats que no et deixaran parar quieta: Pepet i Marieta i Dj Sendo.

Els dos grups posaran la cirereta al primer dia de treball amb un concert obert al Parc de la Marquesa (dissabte 13 de maig, 22h). 

Dissabte es duran a terme diversos tallers temàtics que permetran recollir i posar en comú les propostes de les persones participants. Diumenge es compartiran les conclusions de cada taller amb totes les assistents. El contingut servirà per redactar la Carta Catalana de la Joventut, una eina d’incidència política que vol donar veu a les propostes i inquietuds de les persones joves.

Educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i associacionisme, sostenibilitat, diversitat i drets de la ciutadania, gènere i LGBTIQ+, comunicació i TIC, justícia global, territorialitat i mobilitat... Totes les aportacions hi seran benvingudes! Si vols posar el teu gra de sorra per teixir col·lectivament un nou model social, vine al Congrés! Inscriu-te aquí abans del 25 d'abril!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.