20/12/2013

Ponències inaugurals "Desterrant desigualtats. Joves lliures de violències masclistes i discriminacions de gènere"

Les ponències inaugurals es faran el dissabte 1 de febrer al matí a Lleida coincidint amb l'Àgora Jove.Torna una nova edició de l'Àgora Jove amb el lema “Desterrant desigualtats: Joves lliures de violències masclistes i discriminacions de gènere". Aquesta 7a edició comptarà amb unes ponències inaugurals que tindran lloc el dissabte al matí a la Biblioteca Pública de Lleida.

En les ponències hi intervindran:
  • Sara Moreno Colom Professora de Sociologia al Departament de Sociologia de la UAB i Investigadora del Centre d'Estudis Sociològics de la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) de la UAB.​​
  • ​​Daniel Gabarró Psicopedagog, llicenciat en Humanitats, diplomat en Direcció i Organització d'Empreses i expert en PNL. Formador, conferenciant, escriptor i mestre. Col·laborador habitual, entre d'altres, del programa de Catalunya Ràdio  "L'ofici de viure".
 

Les ponències són obertes a totes les persones interessades en matèria de joventut i gènere. Tindran lloc el dissabte 1 de febrer de 11h-14h a la Biblioteca Pública de Lleida, Rambla d'Aragó, 10, Lleida. Veure cartell.

 

    

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.