23/06/2019

Posem la vida al centre: Replantegem les cures en les organitzacions

El proper 3 de juliol coorganitzem la jornada “Posem la vida al centre: Replantegem les cures en les organitzacions” amb Lafede.cat, la Xarxa d’Economia Solidària, el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i Dones Directives i Professionals de l’Acció Social.

L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Lleialtat Santsenca (Carrer d'Olzinelles, 31, Barcelona), té per objectiu reflexionar sobre com avançar cap a models organitzatius feministes i com posar les cures i la vidade les persones al centre de les entitats, així com compartir experiències pràctiques que ho hagin dut a terme i poder debatre. També es presentarà la Guia d’autodiagnosi «Perspectiva feminista i ètica de la cura» i el Protocol d’abordatge de les violències sexuals de Lafede.cat. A més, es donaran a conèixer iniciatives d’altres plataformes per a teixir xarxes i obrir un espai de debat i reflexió al voltant del paper de les cures a les organitzacions que treballen per la transformació social.

PROGRAMA:
 

15.45h Presentació
16.15h Què vol dir ser una entitat feminista?
Elba Mansilla, investigadora feminista a La Ciutat Invisible
16.45h Taula d'experiències I
17.30h Pausa cafè
18h Taula d'experiències II
18.45h Dinàmica “Dibuixem horitzons compartits” - Borsa de formació i facilitació del CNJC
19.15h Actuació: Las Amigas de Yoli
19.45h Tancament
Al document adjunt podeu descarregar-vos el pdf amb el programa complet. L’assistència és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través d'aquest enllaç abans del 30 de juny.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Més informació.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.