Actualitat

26/09/2017

Premi 1%: Obrim la convocatòria per a projectes sobre drets sexuals i reproductius

Com és habitual en aquestes dates, el CNJC obrim la convocatòria del Premi 1% per a Projectes de Transformació Global. En l'edició d'enguany el concurs està destinat a aquells projectes que treballin l’àmbit dels drets sexuals i reproductius de les persones joves, amb especial èmfasi en les dones i el col·lectiu LGBTI+.

La dotació que rebrà l’entitat beneficiària és de 4.212€. Com en els darrers anys, els premis s’entregaran durant el Comitè Executiu que enguany es durà a terme el proper dissabte 11 de novembre de 2017.

Podeu descarregar-vos el formulari de convocatòria i el de sol·licitud als documents adjunts.  El termini per presentar candidatures finalitza el proper 22 d’octubre de 2017 (inclòs).

Qui pot participar-hi?

El Premi 1% està dirigit a totes les associacions juvenils (siguin o no membres del CNJC), a altres entitats sense ànim de lucre que estiguin liderades i participades majoritàriament per joves, i també a aquells moviments socials, plataformes i altres grups no formals, on el jovent hi tingui una implicació important.

Podeu demanar més informació i presentar candidatures contactant-nos al correu internacional@cnjc.cat

Subscriu-te!