18/09/2019

El Premi 1% 2019 contribuirà a la lluita antiracista

Com en els darrers anys, quan arriba l’estiu és el moment de publicar la convocatòria del Premi 1%, en què el CNJC entreguem l’1% del nostre pressupost anual a projectes associatius que contribueixin a la transformació global. En altres paraules, totes aquelles accions coordinades i dirigides a millorar les condicions de vida de les persones, mitjançant la redistribució justa del poder i la defensa i garantia dels Drets Humans.
  
Aquest 2019, la convocatòria va dirigida a totes aquelles activitats que vetllin per la defensa de les persones migrades i/o racialitzades com a titulars de drets, tot incloent aquests col·lectius, les seves lluites i reclams al centre dels projectes. A més, l’edició d’enguany també presenta algunes novetats, i és que un total de dues candidatures podran obtenir el Premi 1%. El pressupost total es dividirà per la meitat entre els dos projectes guanyadors.

Qui hi pot participar?

El Premi 1% està dirigit a totes les associacions juvenils (siguin membres del CNJC o no), a altres entitats sense ànim de lucre que estiguin liderades i participades majoritàriament per joves, i també a aquells moviments socials, plataformes i altres grups no formals, on el jovent hi tingui una implicació important. Els projectes, enguany, hauran d’estar destinats a la lluita contra el racisme en alguna de les seves vessants.

Com presentar candidatura?

Al final de la notícia, podeu trobar els documents corresponents a les bases del concurs, així com també el formulari de sol·licitud. Per presentar una candidatura caldrà enviar el formulari de sol·licitud omplert al correu consell@cnjc.cat. La data límit per presentar candidatures és el proper 14 d’octubre de 2019 (inclòs).

 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.