24/05/2018

Els Premis de l’Associacionisme Juvenil Català obren el termini de presentació de candidatures

Arriba la 16a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitza anualment aquesta convocatòria amb l’objectiu de reconèixer la tasca que fan les entitats juvenils i de visibilitzar els seus projectes i trajectòries. 

Un total de 3 entitats o projectes seran premiats com a resultat de l‘edició d’enguany.

  • Premi a la trajectòria associativa: Es premiarà una trajectòria de compromís social i de recorregut en el moviment associatiu juvenil català.
  • Premi al projecte o activitat associativa: Aquest premi va destinat a un projecte o activitat recent d’una entitat juvenil que contribueixi a promoure la participació i l’associacionisme i a donar a conèixer la tasca de les associacions juvenils.
  • Premi a la iniciativa transformadora: Dirigit a iniciatives d’entitats, no estrictament juvenils, que tinguin una clara vocació transformadora de la realitat. Les iniciatives poden ésser puntuals o de llarga durada. Es valoraran aquelles iniciatives que tractin temàtiques i problemàtiques que tinguin relació amb l’emancipació de les persones joves.
Les candidatures poden ser presentades per les mateixes entitats o proposades per d’altres. La data límit per presentar-les és el proper 31 de maig. Trobareu tota la informació dels Premis a l’Associacionisme Juvenil Català i el que ofereix el CNJC al document de bases adjunt a aquesta notícia.

L’entrega de premis es durà a terme el proper 16 de juny a Barcelona en el marc de la Festa de l’Associacionisme, on també tindrà lloc un sopar per a les entitats membres del CNJC, i un concert obert a tot el públic amb l’actuació del conjunt musical El Diluvi i una sessió de punxa-discs. Properament tindreu més informació sobre l’esdeveniment.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.