14/09/2020

Premis de l'Associacionisme Juvenil, els nous premis per a les imprescindibles

Nou curs, nova “normalitat”, nous premis. Arriba una nova edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil, una nova entrega ben diferent de les anteriors però que segueix tenint per objectiu reconèixer el mèrit de totes les imprescindibles que fan possible l’associacionisme juvenil transformador.

Les joves que, de forma col·lectiva, ens associem voluntàriament per transformar amb mirada crítica tot allò que no ens agrada, sovint se’n parla poc i encara se’ns reconeix menys. No ocupem portades de diaris ni grans titulars als mitjans de comunicació. Per això considerem que cal reconèixer, visibilitzar i premiar quan les coses es fan bé. Les joves associades del país demostrem, any a any, que tirem endavant idees i projectes d’una qualitat extraordinària!

Per això, amb la convocatòria de la 18a edició dels Premis de l’Associacionisme pretenem tornar a premiar projectes fets o que es volen fer en un futur i que demostren que el jovent som un present imparable que seguim sent les protagonistes d’experiències transformadores, que contribueixen a la justícia i cohesió social dels nostres pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius.

Categories

  • Premi Orgull: Volem reconèixer projectes efectuats el 2020 protagonitzats per joves associades i que se senten orgulloses d’allò que han fet, ja que les ha transformat a elles i al seu entorn més proper.
  • Premi Singular: Volem reconèixer experiències que ara mateix s’estan duent a terme des de diversos àmbits i que contribueixin a l’empoderament juvenil i a la desestigmatització del jovent.
  • Premi Impacte: Volem contribuir a fer possibles projectes i iniciatives que promoguin la defensa dels drets dels i les joves migrades soles des d’una perspectiva de drets i no assistencialista.
  • Premi Horitzó: Volem donar suport econòmic a idees brillants i transformadores que de ben segur tenen associacions juvenils i que volen dur a terme en un futur molt proper.
Com us hi podeu presentar?
Per poder presentar un projecte o iniciativa a qualsevol de les categories cal que llegiu atentament les bases dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020 i que responeu a una sèrie de preguntes en format video o en format text en aquest formulari, en funció de les vostres preferències.

Bases dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020
 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.