Actualitat

01/10/2010

Premis de 600€ per a la creació jove

El Consell de la Joventut de Barcelona convoca el premi "Art-icipa't" sobre allò que representa ser jove. El termini de presentació acaba el 15 d'octubre.
En el marc del 30è aniversari del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), convoca el  Premi Art-icipa't, amb la intenció de premiar les obres artístiques fetes per joves que descriguin aquelles situacions que els defineixen com a tals, ja sigui a nivell individual (recerca de feina, dificultats per emancipar-se, situacions en el temps lliure, en la vida diària, etc...) com a nivell col·lectiu (anècdotes, dificultats, quotidianitat en el sí de les entitats de les que puguin formar part, etc).

S'han establert dues categories. En una s'hi recolliran les obres relacionades amb l'escultura, la imatge i el còmic. En la segona, s'hi enquadraran les propostes audiovisuals, videoclips i cancons. Les propostes guanyadores per a cada categoria rebran 600 euros de premi. El termini de presentació es tancarà el proper divendres 15 d'octubre.

Més informació, bases i formulari de presentació, en aquest enllaç.

Ajudeu-nos a fer-ne difusió!. Informeu-ne als vostres contactes i reenvieu-ho a tothom a qui li pugui interessar. Gràcies!

Pd-També hem obert ja la convocatòria dels Premis BCJ 2010 de foment de la cooperació, la salut i la participació. S'hi poden presentar totes les entitats juvenils de BCN, així que no deixeu escapar l'ocasió!. Més info aquí!

Subscriu-te!