29/05/2017

Els Premis d’Educació en el Lleure aposten per la innovació en les entitats

Coneixes les novetats de la 13a edició dels Premis d’Educació en el lleure?

Enguany, aquests reconeixements també premiaran projectes innovadors que, tot i no haver-se desenvolupat, són una necessitat o oportunitat per a l’entitat. A més, tots els projectes rebran una dotació econòmica i assessorament i suport des de la Fundació Carulla per tal de tirar-los endavant.

D’altra banda, aquests premis, que volen posar en relleu el paper transformador de l’educació en el lleure, reconeixeran projectes i entitats en les següents categories:

  • Premi a nous projectes: es destacaran 3 iniciatives que afavoreixin el sentiment de pertinença des del punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. El que es busca és que col·laborin en la transformació social de barris i municipis, incloguin col·lectius vulnerables en les seves activitats i es mantinguin en contacte amb la resta d'agents del territori. Rebran una dotació econòmica de 4.000 euros i acompanyament metodològic per part d'experts. 
  • Premi a l’experiència Direcció General de Joventut: es dedicaran 4.000 euros a una experiència d’educació en el lleure per a joves.
  • Premi a la trajectòria: els 4.000 euros d’aquest reconeixement aniran destinats al reconeixement del reconegut d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.
El termini per a la presentació de candidatures acaba el 16 de juny. Pots inscriure la teva entitat o projecte aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.