24/10/2018

Presentació a la Catalunya Central: "Unfollow a les violències masclistes", contra el masclisme als entorns digitals

Ciberassetjaments, sexpreading, control de la parella a través de les xarxes socials, imposició de models de bellesa impossibles... El masclisme segueix vigent a la nostra societat però troba nous espais on desenvolupar-se i la seva configuració es fa més i més complexa.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) us convidem a l’acte de presentació de 'Unfollow a les violències masclistes’, un projecte educatiu que consta d'una guia que repassa les diferents violències masclistes en xarxes i un paquet de fitxes d'activitats per edats, destinades a professorat de secundària, educadors/es i entitats juvenils per tal de treballar la temàtica a l'aula, casals, centres juvenils i als espais associatius. 

L’acte tindrà lloc el dia 26 de novembre de les 16.30h a les 19.30h a la Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central (Palau Firal "Els Dolors" s/n).

La participació a l’activitat és gratuïta però és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari, ja que les places són limitades.

PROGRAMA:
 

16.15h Obertura de portes
16.30h - 16.45h Presentació del projecte educatiu a càrrec del CNJC
16.45h - 17.30h Xerrada: Violències masclistes en entorns digitals: posem-hi nom!
A càrrec de l'associació EdPAC.
17.30h - 19.30h Presentació de les fitxes d’activitats i taller vivencial per aprendre a utilitzar-les. A partir de la posada en pràctica d'una fitxa, posarem en comú mecanismes  per treballar les violències masclistes amb adolescents i joves.
A càrrec de la Borsa de Formació del CNJC
Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Com arribar-hi?472.61 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.