Actualitat

08/11/2016

"Entre terres", guia educativa sobre migracions a la Mediterr脿nia

El proper dissabte 19 de novembre presentem聽la guia educativa "Entre terres" al Passeig Mar铆tim de Barcelona.聽

Aquest material proposa diverses activitats per aborda la tem脿tica de les persones refugiades amb joves i infants des d'una perspectiva de construcci贸 de pau i de transformaci贸 social.聽L'objectiu de la guia "Entre Terres" 茅s dotar d'eines a les entitats educatives per tal d'abordar la q眉esti贸.聽

La guia "Entre Terres" aborda aquesta complexa problem脿tica des de la defensa dels聽drets humans, la lluita contra el racisme i la xeof貌bia, el feminisme i la聽vocaci贸 de canvi social.

Stop Mare Mortum, EduXarxa i Servei Civil Internacional han treballat conjuntament en l'elaboraci贸 de la guia, que ha comptat amb el suport del Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

La presentaci贸 tindr脿 lloc al Passeig Mar铆tim de Barcelona, davant del parc de la Barceloneta. A partir de les 10:30h hi haur脿 una biblioteca humana amb experi猫ncies de persones refugiades i es desenvoluparan algunes de les activitats que proposa la guia. A partir de les 13h les entitats impulsores faran la presentaci贸 del recurs.

Des del CNJC animem a les entitats educatives, caus i esplais a participar activament a la jornada, gaudir de les activitats amb els i les vostres joves a partir de 14 anys i difondre aquest projecte.

Presentaci贸 "Entre terres", guia educativa sobre migracions a la Mediterr脿nia
Dissabte 19 de novembre a partir de les 10:30h
Passeig Mar铆tim de Barcelona (davant del parc de la Barceloneta)

Subscriu-te!