Actualitat

08/11/2016

"Entre terres", guia educativa sobre migracions a la Mediterrània

El proper dissabte 19 de novembre presentem la guia educativa "Entre terres" al Passeig Marítim de Barcelona. 

Aquest material proposa diverses activitats per aborda la temàtica de les persones refugiades amb joves i infants des d'una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. L'objectiu de la guia "Entre Terres" és dotar d'eines a les entitats educatives per tal d'abordar la qüestió. 

La guia "Entre Terres" aborda aquesta complexa problemàtica des de la defensa dels drets humans, la lluita contra el racisme i la xeofòbia, el feminisme i la vocació de canvi social.

Stop Mare Mortum, EduXarxa i Servei Civil Internacional han treballat conjuntament en l'elaboració de la guia, que ha comptat amb el suport del Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

La presentació tindrà lloc al Passeig Marítim de Barcelona, davant del parc de la Barceloneta. A partir de les 10:30h hi haurà una biblioteca humana amb experiències de persones refugiades i es desenvoluparan algunes de les activitats que proposa la guia. A partir de les 13h les entitats impulsores faran la presentació del recurs.
 
Des del CNJC animem a les entitats educatives, caus i esplais a participar activament a la jornada, gaudir de les activitats amb els i les vostres joves a partir de 14 anys i difondre aquest projecte.
 
Presentació "Entre terres", guia educativa sobre migracions a la Mediterrània
Dissabte 19 de novembre a partir de les 10:30h
Passeig Marítim de Barcelona (davant del parc de la Barceloneta)

Subscriu-te!