15/02/2017

Primer taller territorial a Girona. Vine divendres i #FemCarta!

Aquest divendres 17 de febrer es farà el primer taller territorial del procés participatiu per elaborar la quarta Carta Catalana de la Joventut, una eina per incidir políticament i fer que s'escoltin les reivindicacions juvenils. Serà a Girona, entre 19h i 21h, a l’Estació Espai Jove (Carrer de Santa Eugènia, 7). Si vols participar-hi, repensar-ho tot i construir col·lectivament, inscriu-t’hi omplint aquest formulari.

El taller està destinat a persones joves de la demarcació de Girona que formin part d’alguna associació o organització. La trobada servirà per analitzar com participen les persones joves i entitats juvenils gironines, debatre sobre quins models de societat volem i recollir propostes per promoure canvis reals. El debat se centrarà en 12 eixos: educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i associacionisme, territori i mobilitat, diversitat i drets de la ciutadania, gènere i LGTBIQ+, comunicació i TIC, sostenibilitat i justícia global.

Aquesta és la primera de les 10 trobades territorials que es faran arreu de Catalunya. Les propostes que sorgeixin del món local es complementaran amb les que es recullin a les trobades sectorials, que reuniran persones joves que formin part d'associacions, moviments o col·lectius d'un àmbit concret. Totes elles s'utilitzaran com a eina d'incidència política per aconseguir assolir les reivindicacions juvenils. 

Ahir vam presentar els procés participatiu als mitjans de comunicació. Podeu llegir les notícies d'Europa Press, el Diari Ara i l'Agència EFE als enllaços respectius. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.