12/12/2018

Primers passos cap a l'Àgora Jove 2019 sobre diversitat funcional

Ahir a la tarda es va reunir el Grup de Treball sobre Diversitat Funcional a la seu del CNJC amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones joves amb diversitat funcional. D’altra banda, també es van començar a bastir els fonaments del que serà l’Àgora Jove 2019.

En el marc del Comitè Executiu, que es va celebrar el passat 10 de novembre, les entitats membres van decidir dedicar l’Àgora Jove 2019 a la temàtica de la participació juvenil de les persones amb diversitat funcional. Així doncs, el GT va dur a terme ahir els primers passos per organitzar l’Àgora Jove, a partir d’una pluja d’idees i unes propostes inicials que permetran, més endavant, fer-nos reflexionar i debatre sobre com podem garantir la participació inclusiva dins les associacions juvenils i com podem treballar en favor dels drets de les persones joves amb diversitat funcional com a requisit indispensable per assegurar la seva participació en igualtat de condicions en la vida pública.

En aquestes sessions obertes del GT hi han estat participant enitats com FESOCA, Ecom, AJUP, l’Assemblea per la Diversitat, o les JUP (ONCE), entre d’altres.

L’Àgora Jove és un espai de trobada que pretén aplegar joves d'arreu de Catalunya per tal de conèixer experiències i projectes actuals, de formar-nos, debatre i reflexionar sobre una temàtica concreta. L’esdeveniment tindrà lloc els propers a finals del mes d’abril de 2019.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.