09/09/2020

Programa i inscripcions de l'Àgora Jove 2020

Els rebrots d’aquest estiu provocats per la pandèmia del coronavirus ens han fet variar força el format de l’Àgora Jove d’enguany. Conreem alternatives per la justícia climàtica!

Enlloc de concentrar totes les activitats en un sol cap de setmana i fer-ho presencialment, finalment l’esdeveniment es durà a terme de manera telemàtica. Per aquest motiu, hem hagut d’alterar lleugerament el programa que teníem previst i transformar-lo en aquesta nova i fantàstica programació.

PROGRAMA

Dilluns 21 de setembre. 18h - 19.30h
CAPITALISME VS VIDA. Xerrada i debat amb Vanessa Álvarez, d'Ecologistes en Acció.

Dimarts 22 de setembre. 18h - 19.30h
CONREEM ALTERNATIVES! Taula d’experiències d’alternatives de consum conscient i sostenible amb Ricard Jornet (Som Mobilitat), Carles Cuadern (Som Energia) i la Coop 57.

Dimecres 23 de setembre. 18h - 19.30h
ORGANITZEM-NOS PER LA JUSTÍCIA CLIMÀTICA. Diàleg amb activistes de Fridays for Future, Ecologistes en Acció i Stop Ecocido.

Dilluns 28 de setembre. 18h - 20.00h
EL NOSTRE KYOTO. Sessió oberta de treball per recollir les principals demandes del jovent.

Totes les activitats es duran a terme a través de Zoom. Per poder participar-hi heu de fer la inscripció gratuïtament a través d’aquest formulari.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.