19/05/2016

Proposa els Premis de l’Associacionisme Jove Català!

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 5 de juny de 2016. Arribem a la 15a edició dels Premis de l’Associacionisme Jove Català que convoca anualment el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) amb l’objectiu de reconèixer la tasca que fan les entitats juvenils i visibilitzar els seus projectes i trajectòries. Enguany, contem amb la col·laboració del diari ARA.
 
Tornem a apostar perquè els guardons els facin estudiants d’ensenyaments artístics, per tal que així tinguin un valor afegit i una singularitat.
 
En totes les categories d’aquests premis les entitats i organitzacions poden presentar candidatura per altres entitats o bé per elles mateixes.
  
La resolució final dels premis es decidirà en el marc del Secretariat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC).
 
L’entrega de premis es farà, com cada any, durant la Festa de l’associacionisme, que enguany tindrà lloc el dia 11 de juny a Barcelona. S’informarà a les entitats i projectes premiats durant la setmana abans de l’entrega dels premis.  

Consulta les bases aquí

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.