13/09/2012

Proposeu una candidatura als Premis de l'Associacionisme Juvenil Català

Com sempre per aquestes dates, us informem de la convocatòria de candidatures per als Premis de l'Associacionisme Juvenil Català, que organitza el CNJC. Enguany arribem a la 11a edició i seguim el model de categories i de jurat dels anys anteriors. Aporteu les vostres propostes!

Com sempre per aquestes dates, us informem de la convocatòria de candidatures per als Premis de l'Associacionisme Juvenil Català, que organitza el CNJC. Enguany arribem a la 11a edició i seguim el model de categories i de jurat dels anys anteriors. Així, les categories són:

* Premi al projecte associatiu.
* Premi al mitjà de comunicació/programa/periodista més compromès amb la gent jove.
* Premi a la trajectòria associativa.


Aporteu les vostres propostes! Heu d'omplir les fitxes dels documents adjunts i enviar-les per correu electrònic a consell@cnjc.cat.

Pel que fa al jurat, el composen 7 persones:
 
3 expresidents/des del CNJC de les diverses etapes d'aquests 30 anys.
3 representants de les entitats guanyadores de l'edició anterior.
1 representant del Secretariat del CNJC.

També tornem a apostar per a què els guardons tinguin un valor afegit i una singularitat, ja que són obra dels alumnes de l'Escola d'Art d'Olot, amb qui el CNJC hem arribat a un acord de col·laboració.

El termini de presentació de candidatures es tanca el dilluns 29 d'octubre de 2012.

Recordeu que els premis s'entregaran, com cada any, durant el Sopar de l'Associacionisme Jove Català que enguany es farà el dissabte 10 de novembre de 2012, el lloc i hora del qual us informarem en breu.

Consulteu les fitxes de propostes per a cada categoria als documents adjunts. Envieu-les per correu electrònic a consell@cnjc.cat

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.