Actualitat

13/09/2012

Proposeu una candidatura als Premis de l'Associacionisme Juvenil Catal脿

Com sempre per aquestes dates, us informem de la convocat貌ria de candidatures per als Premis de l'Associacionisme Juvenil Catal脿, que organitza el CNJC. Enguany arribem a la 11a edici贸 i seguim el model de categories i de jurat dels anys anteriors. Aporteu les vostres propostes!

Com sempre per aquestes dates, us informem de la convocat貌ria de candidatures per als Premis de l'Associacionisme Juvenil Catal脿, que organitza el CNJC. Enguany arribem a la 11a edici贸 i seguim el model de categories i de jurat dels anys anteriors. Aix铆, les categories s贸n:

* Premi al projecte associatiu.
* Premi al mitj脿 de comunicaci贸/programa/periodista m茅s comprom猫s amb la gent jove.
* Premi a la traject貌ria associativa.


Aporteu les vostres propostes! Heu d'omplir les fitxes dels documents adjunts i enviar-les per correu electr貌nic a consell@cnjc.cat.

Pel que fa al jurat, el composen 7 persones:

3 expresidents/des del CNJC de les diverses etapes d'aquests 30 anys.
3 representants de les entitats guanyadores de l'edici贸 anterior.
1 representant del Secretariat del CNJC.

Tamb茅 tornem a apostar per a qu猫 els guardons tinguin un valor afegit i una singularitat, ja que s贸n obra dels alumnes de l'Escola d'Art d'Olot, amb qui el CNJC hem arribat a un acord de col路laboraci贸.

El termini de presentaci贸 de candidatures es tanca el dilluns 29 d'octubre de 2012.

Recordeu que els premis s'entregaran, com cada any, durant el Sopar de l'Associacionisme Jove Catal脿 que enguany es far脿 el dissabte 10 de novembre de 2012, el lloc i hora del qual us informarem en breu.

Consulteu les fitxes de propostes per a cada categoria als documents adjunts. Envieu-les per correu electr貌nic a consell@cnjc.cat

Subscriu-te!