14/11/2013

RAI - Recursos d'Animació Intercultural guanya el concurs de cooperació 1% del CNJC

El projecte premiat amb 3.657 euros és  'RESSONÀNCIES: joves de RAI i Uni’sons pel desenvolupament social a través de la música'.

RAI - Recursos d'Animació Intercultural ha guanyat el concurs de cooperació 1% del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) pel projecte 'RESSONÀNCIES: joves de RAI i Uni’sons pel desenvolupament social a través de la música'. El premi és de 3.657 euros.

Els criteris d'avaluació reflectits en les bases del concurs que ha prioritzat el jurat per a la seva elecció han estat el seu caràcter innovador i transformador, el seu efecte multiplicador i el fet que sigui desenvolupada per joves cap a altres joves en partenariat. Així, 'RESSONÀNCIES' fomenta la inclusió dels joves a través de la música com a eina transformadora i inclusiva alhora que els empodera en l’autogestió.
 
Del projecte guanyador se’n ha destacat el fet que proposa un projecte que a mitjà i llarg termini pot aconseguir una cooperació globalment transformadora en el seu àmbit d'actuació, i assolir que entitats juvenils treballin en xarxa per la inserció social de joves exclosos a través de la música.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.