Actualitat

14/11/2013

RAI - Recursos d'Animaci贸 Intercultural guanya el concurs de cooperaci贸 1% del CNJC

El projecte premiat amb聽3.657 euros 茅s 聽'RESSON脌NCIES: joves de RAI i Uni鈥檚ons pel desenvolupament social a trav茅s de la m煤sica'.

RAI - Recursos d'Animaci贸 Intercultural ha guanyat el concurs de cooperaci贸 1% del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) pel projecte聽'RESSON脌NCIES: joves de RAI i Uni鈥檚ons pel desenvolupament social a trav茅s de la m煤sica'. El premi 茅s de聽3.657 euros.

Els criteris d'avaluaci贸 reflectits en les bases del concurs que ha prioritzat el jurat per a la seva elecci贸 han estat el seu car脿cter innovador i transformador, el seu efecte multiplicador i el fet que sigui desenvolupada per joves cap a altres joves en partenariat. Aix铆, 'RESSON脌NCIES' fomenta la inclusi贸 dels joves a trav茅s de la m煤sica com a eina transformadora i inclusiva alhora que els empodera en l鈥檃utogesti贸.

Del projecte guanyador se鈥檔 ha destacat el fet que proposa un projecte que a mitj脿 i llarg termini pot aconseguir una cooperaci贸 globalment transformadora en el seu 脿mbit d'actuaci贸, i assolir que entitats juvenils treballin en xarxa per la inserci贸 social de joves exclosos a trav茅s de la m煤sica.

Subscriu-te!