31/05/2021

Reivindiquem els drets oblidats: Guia de treball dels Drets Sexuals i Reproductius en el lleure educatiu

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, juntament amb el Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats (Cjas) i l'Institut Català de les Dones, hem elaborat la guia de treball dels Drets Sexuals i Reproductius en el lleure educatiu.

Aquesta guia respon a la demanda de les entitats educatives del CNJC davant la situació de retrocés i vulneracions en matèria de Drets Sexuals i Reproductius, també agreujada amb la pandèmia de la COVID-19. És a través d'aquesta guia pel qual es vol contribuir a proporcionar informació i promocionar l'educació sexual, per facilitar la presa de decisions pròpies respecte a la sexualitat i a la reproducció. A més a més, entenem aquesta guia com una eina pedagògica que sumi a l'acció transformadora de les entitats educatives del lleure. 

En aquesta guia hi parlem dels diferents drets, de casos concrets i de com abordar-los. Fem una pinzellada a la sexualitat, en tant que aspecte central de la vida de l’ésser humà i que engloba el sexe, la identitat de gènere i els rols, l’orientació sexual, l’erotisme, el plaer, la intimitat i la reproducció. I ho fem per acompanyar i donar eines a cada infant, jove i adolescent perquè pugui decidir com anar construint la seva biografia sexual, des del plaer lliure de violències i de manera sana i positiva.
 

LLEGEIX LA GUIA SENCERA AQUÍ
guia_dsirweb.pdf
Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Guia DSIR3.34 MB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.