05/10/2021

Reivindiquem els drets oblidats: Tallers per a entitats del lleure educatiu

Des del CNJC i el CJAS (Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats) seguim unint esforços per aportar eines útils a esplais, agrupaments escoltes i altres entitats del lleure educatiu en el treball pedagògic dels Drets Sexuals i Reproductius. Després de la publicació de la guia "Reivindiquem els Drets Oblidats", volem seguir aportant el nostre granet de sorra!

Tractar la sexualitat en espais educatius ha estat sovint un tema tabú o tractat des de l'estigma i la por. Per trencar amb aquest paradigma, és essencial generar espais educatius on es treballi des de l'empoderament, l'autoconeixement, el respecte, i s'apliqui una mirada de drets.

És per això, que en aquesta ocasió oferim 3 processos d'acompanyament on iniciar el procés de treball entorn la sexualitat i els drets sexuals i reproductius basat en la incorporació de mecanismes, la reflexió teòrica i pràctica i la revisió de les dinàmiques internes de l’entitat. L'acompanyament pretén ser útil per a equips de caps i monitores així com per al treball educatiu amb infants i joves.

Aquests 3 processos d'acompanyament seran liderats per professionals expertes en la defensa dels DSiR i consistiran en 4 sessions de 2 hores cada una (2 acompanyaments es realitzaran fins al desembre i 1 fins al gener), centrades en l'acció, la revisió o la formació segons les necessitats de l'entitat i amb flexibilitat per adaptar-se a cada cas.

Si esteu interessades, podeu omplir el formulari  fins el dia 21 d'octubre i us escriurem! Per a qualsevol dubte podeu contactar a internacional@cnjc.cat

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.