03/05/2019

Repensem les polítiques de foment de la participació i l’associacionisme juvenil

El CNJC i l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona engeguem la segona fase del projecte Activem el Pla A(ssociacionisme), que té per objectiu el foment de la participació i l’associacionisme juvenil als municipis.

Després de recollir diferents impressions i experiències sobre les polítiques locals de foment de la participació al món local, tant dels i les professionals de la joventut com de les entitats juvenils a través d’un formulari, en aquesta segona etapa seguirem recollint i analitzant amb tècnics i tècniques de joventut de pobles i ciutats de la demarcació de Barcelona i aprofundirem en la recerca conjunta d'estratègies per tal de millorar les polítiques de foment de la participació i l’associacionisme juvenils.

 

Les sessions estan obertes a diferents professionals de la joventut i la participació és gratuïta, però és necessària la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. El calendari és el següent:
 
7 de maig | CC del Vallès Occidental (Terrassa)
8 de maig | CC del Vallès Oriental (Sant Antoni de Vilamajor)
15 de maig | CC de l'Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)
22 de maig | CC del Bages (Manresa)
5 de juny | CC del Baix Llobregat (Sant Feliu de Llobregat)
11 de juny | CC del Moianès (Moià)
12 de juny | CC d'Osona (Vic)
13 de juny | CC del Maresme (Mataró)

D’altra banda, hem editat aquest recurs que resumeix el contingut de les sessions amb l’objectiu de seguir promovent la reflexió iniciada durant les sessions de debat amb
professionals de joventut de la demarcació Barcelona que vam coordinar la tardor del 2018.

 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.