12/11/2012

Representants d'entitats juvenils i de la societat civil celebren l’11è Sopar de l'Associacionisme Jove Català

Prop d’un centenar de representants d'associacions juvenils i de la societat civil catalana han celebrat l’11è Sopar de l'Associacionisme Jove Català, aquest dissabte 10 de novembre a les 21.30h al Casinet d’Hostafrancs, a Barcelona.

Prop d’un centenar de representants d'associacions juvenils i de la societat civil catalana han celebrat l’11è Sopar de l'Associacionisme Jove Català, aquest dissabte 10 de novembre a les 21.30h al Casinet d’Hostafrancs, a Barcelona.

En el transcurs del sopar, s’han entregat els 11ns Premis de l’Associacionisme Jove Català. El Comitè 1r de Desembre - Plataforma Unitària d'ONG Sida de Catalunya, ha guanyat el Premi al Projecte Associatiu pel treball en xarxa i interlocució per la prevenció del VIH/SIDA i l'atenció a les persones que viuen amb el virus. El col·lectiu audiovisual, Melderomer ha guanyat el Premi al Mitjà de Comunicació més compromès amb la gent jove. Finalment, Unió de Joves (UJ) i les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han guanyat el Premi a la Trajectòria Associativa pels seus 80 anys d’història.

L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez; del secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego; del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera; del regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; del director del Programa Innovació i Qualitat Democràtica, Enric Vendrell i del president del CNJC, Sergi Contreras. La periodista del programa “Divendres” de TV3, Anna Boadas, ha presentat l’acte.

Durant l’acte s’ha presentat la campanya de foment del vot jove que està duent a terme el CNJC en motiu de les eleccions del 25 de novembre al Parlament. També s’ha presentat l’estudi del Moviment Associatiu Juvenil elaborat pel CNJC i l’Observatori del Tercer Sector.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma d'entitats juvenils del país, organitza aquest esdeveniment per compartir un espai de trobada amb representants institucionals i membres del teixit associatiu juvenil, així com per entregar els Premis de l’Associacionisme Jove Català.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.