04/11/2013

Representants d'entitats juvenils i de la societat civil han celebrat el 12è Sopar de l'Associacionisme Jove Català

Ha tingut lloc a les 21.30h a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Barcelona). En el marc de l’12è Sopar s'han entregat els 12ns Premis de l'Associacionisme Jove Català.

Prop d’un centenar de representants d'associacions juvenils i de la societat civil catalana han celebrarat el 12è Sopar de l'Associacionisme Jove Català, aquest dissabte 9 de novembre a les 21.30h a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma d'entitats juvenils del país, ha organitzat aquest acte per compartir un espai de trobada amb representants institucionals i membres del teixit associatiu juvenil, així com per entregar els Premis de l’Associacionisme Jove Català.
En el marc de l’12è Sopar s'han entregat els 12ns Premis de l'Associacionisme Jove Català.

El Premi al projecte associatiu ha estat per la Trobada del Triangle Jove; el Premi al mitjà de comunicació, programa o periodista més compromès amb la gent jove l’ha guanyat la Revista Jovent, i el Premi a la trajectòria associativa ha estat per la Joventut Obrera Cristiana Nacional de Catalunya i les Illes (JOC). L’actor Àlex Batllori ha presentat l’acte.

El Sopar ha comptat amb la presència del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; del regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, i del president del CNJC, Sergi Contreras. Durant l’acte també s’ha presentat la campanya “Una ampolla d’aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu” per lluitar contra l’anorèxia i la bulímia que impulsa l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.