21/03/2017

Quins són els reptes de la mobilitat juvenil? Parlem-ne al grup de treball!

Com creus que la teva entitat podria promoure l'ús del transport públic? Consideres necessària una tarifa reduïda pel col·lectiu jove o per les entitats juvenils? Quines mesures serien útils per millorar l'accessibilitat al transport públic? Com promouries l'ús de la bicicleta? Creus que els i les joves hem de tenir veu pròpia en el debat?

El dijous dia 30 de març a les 19h organitzem un grup de treball per parlar-ne i abordar els reptes actuals de la mobilitat juvenil. La trobada la farem a la seu del CNJC (pl. Cardona 1-2, baixos i 1a planta. Barcelona)   

L'objectiu del grup de treball és per una banda, presentar els resultats de l'estudi "Bases per una mobilitat sostenible, segura saludable, accessible i assequible per a la gent jove de Catalunya" i per l'altra, treballar conjuntament en l'anàlisi, formulació i priorització de propostes.

Malgrat alguns canvis en els hàbits de mobilitat sorgits arran de la crisi econòmica, encara avui resulta hegemònic l'ús del vehicle privat motoritzat. Aquest model, no resulta neutre en termes generacionals, ja que penalitza de forma significativa a les persones joves, incidint sobre les seves condicions de vida, la seva autonomia i oportunitats d'emancipació. 

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha impulsat un estudi adreçat al col·lectiu jove, on s'analitzen les dades i el context actual entorn de la mobilitat i el transport públic. D'aquest estudi volem extreure'n propostes de millora sostenible (en l'àmbit d'inversions, canvis en la xarxa de transports, incentivació de l'ús de transport públic, canvi en el sistema tarifari o bé el finançament de la xarxa) que orientin el treball de participació, interlocució i incidència política del Consell.

Us esperem dijous 30 de març a les 19.00h a la Seu del CNJC!

Per confirmar assistència: tec.programes@cnjc.cat o 93 368 30 80. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.