04/07/2017

Signem un conveni amb la Diputació per seguir fomentant la participació a la demarcació de Barcelona

Oriol Recasens, president del CNJC, i Antoni Garcia Acero, diputat d’Igualtat i Ciutadania i representant de l’Oficina del Pla Jove, han signat un conveni de col·laboració per facilitar la participació dels i les joves en la participació de les polítiques de joventut.
 
La participació garanteix l’encaix de les polítiques de joventut a les necessitats reals de les persones joves. Amb aquest objectiu, el conveni promociona la participació de la joventut, centrant l'acció en la creació i dinamització dels Consells de joves en municipis de la demarcació de Barcelona.
 
D’aquesta manera, el CNJC i la Diba treballarem junts per a fomentar els consells locals, un punt de trobada essencial per associacions i entitats juvenils d’un mateix municipi per a emprendre projectes conjunts. Aquest impuls se suma a la coordinació que duu a terme la Xarxa de Consells Locals de Joventut (XCLJ) dels consells locals de Catalunya, País Valencià i Illes.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.