17/10/2013

S'obre la convocatòria del Concurs 1% per a Projectes de Cooperació al Desenvolupament

Com sempre per aquestes dates, el CNJC obre la convocatòria del Concurs 1% per a Projectes de Cooperació al Desenvolupament. Podeu demanar més informació i presentar candidatures fins el dijous 31 d’Octubre de 2013 a consell@cnjc.cat.

Els premis s'entregaran, com en els darrers anys, durant el Comitè Executiu que enguany es farà el dissabte 9 de novembre de 2013.

Com sempre per aquestes dates, el CNJC obre la convocatòria del Concurs 1% per a Projectes de Cooperació al Desenvolupament. En l'edició d'enguany es prioritzaran aquells projectes amb un focus en l’àmbit Euro-Mediterrani que fomentin la participació, associacionisme i treball en xarxa entre associacions juvenils.

Els premis es resoldran, com en els darrers anys, durant el Comitè Executiu, que enguany es farà el dissabte 9 de novembre de 2013.

Podeu demanar més informació i presentar candidatures fins el dijous 31 d’Octubre de 2013 a consell@cnjc.cat. Podeu descarregar-vos el formulari de convocatòria i el de sol·licitud als documents adjunts.  

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.