11/01/2017

Spora Sinergies dissenyarà i executarà el procés participatiu de la 4a Carta Catalana

El passat dimarts 20 de desembre el CNJC vam resoldre la convocatòria per escollir l'entitat que s'encarregarà de dissenyar i executar del procés participatiu de redacció de la 4a Carta Catalana i el Pla d’Actuació Jove (PAJ). Aquest disseny i execució es realitzarà en tot moment seguint les directrius marcades pel CNJC i les entitats membres que s'han adherit al grup motor. 

La selecció s'ha fet en base a quatre criteris de valoració, que en el seu moment van ser presentats i revisats per les entitats assistents al primer grup de treball. Els criteris han estat:

> Territorialització
> Metodologia
> Experiència professional
> Tempos i pressupost ajustat a la convocatòria
 
La valoració tècnica i dels diferents membres del Secretariat realitzada en base a aquests criteris va portar a concloure que el projecte que més s’ajusta a les necessitats i objectius del procés és el presentat per Spora Sinergies SCCL. A continuació resumim les qüestions més rellevants que han portat a aquesta resolució:
 
TERRITORIALITZACIÓ
Més enllà dels equips directius de les diferents entitats que formen part del CNJC, cal copsar les diferents sensibilitats i necessitats territorials del jovent organitzat. Spora Sinergies contempla realitzar tallers amb joves a 10 municipis que permetran fer una radiografia completa de tot el territori català.

METODOLOGIA
Es valora molt positivament la planificació en diferents fases del procés participatiu i la manera com es contempla la implicació dels diferents agents. El projecte també destaca per la diversitat de tècniques participatives, qualitatives i quantitatives proposades: tallers, qüestionari, marc teòric, radiografia d'activitats, infografies, etc.
D'altra banda, el projecte incorpora estratègies de treball i coordinació per garantir que l’equip del CNJC i el grup motor tinguin un paper rellevant en els diferents moments analítics del procés.
 
EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL
Per al desenvolupament del projecte es proposa un equip dirigit per una professional amb una llarga experiència en la direcció, disseny i anàlisi de processos participatius.
El projecte d’Spora Sinergies garanteix que el procés comptarà amb un equip amb formació específica i experiència sòlida en processos participatius, projectes de recerca, intervenció i avaluació de programes de polítiques públiques i en projectes amb joves.
 
TEMPOS I PRESSUPOST AJUSTAT
El projecte compta amb un pressupost desglossat per fases i ajustat al valor que s’establia a la convocatòria.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.