22/09/2011

Subvencions per a la projecció internacional

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 d'octubre.
Han sortit publicades les bases i la convocatòria de les subvencions per a la promoció i projecció internacional de les organitzacions catalanes. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 17 d’octubre. Recordeu que haureu de presentar la documentació justificativa corresponent (factures emeses i pagades durant el termini objecte de subvenció) juntament amb la sol·licitud.
 
Igual que en convocatòries anteriors, us recodem també que ser entitat membre de la FOCIR (Federació d'organitzacions catalanes internacionalment reconegudes) serà un criteri de valoració per obtenir aquestes subvencions. Si voleu que se us faci arribar un certificat de pertinença, demaneu-lo a secretaria@focir.cat.
 
La Secretaria d’Afers Exteriors convoca aquestes subvencions amb la finalitat de donar suport a la internacionalització de les entitats catalanes, al manteniment de la seva condició de membre d’organitzacions internacionals, formalment constituïdes, i a la projecció internacional de Catalunya.

En aquesta convocatòria hi ha dues línies de subvenció:
·         línia A: organitzacions catalanes membres d’alguna organització europea o internacional del seu sector d’activitat, independentment del seu àmbit d’activitat.
·         línia B: organitzacions catalanes que portin a terme actuacions com a organitzacions consultives acreditades davant d’organismes  internacionals.

Els conceptes pels quals es concedeixen aquestes subvencions són:
·         Finançament de quotes d’afiliació internacional:ajut per les despeses d’afiliació derivades de la condició de membre d’una organització catalana a una organització internacional
·         Assistència a reunions dels òrgans d’entitats internacionals:  ajuts per transport, allotjament i dietes de representants de les organitzacions catalanes a les reunions d’organitzacions internacionals de les qual siguin membres.
·         Establiment a Catalunya de la seu d’una organització internacional
·         Assistència a activitats internacionals adreçades a formació: ajuts per transport per assistir a cursos, seminaris o activitats formatives, organitzades per l’organització internacional a la qual pertanyi com a membre l’organització catalana
·         Organització a Catalunya de congressos, seminaris o reunions tècniques: ajuts per la organització d’aquestes activitats acordades pels òrgans corresponents de les organitzacions internacionals de les qual sigui membre una organització catalana
·         Actuacions de comunicació i difusió:  ajuts per actuacions de comunicació i difusió en l’àmbit internacional del conjunt d’activitats, objectius i programes de les organitzacions catalanes.
 
Podeu trobar tota la documentació, formularis i informació relativa a aquesta convocatòria a:
Subvencions per a la promoció i projecció internacional
de les organitzacions catalanes i als fitxers adjunts (bases i formulari de sol·licitud).
 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.