23/03/2012

Subvencions per les associacions juvenils censades a la DGJ

S’ha publicat al DOGC la convocatòria de subvencions per activitats de les associacions juvenils censades a la Direcció General de Joventut.

El 23 de març s’ha publicat al DOGC la convocatòria de subvencions per activitats de les associacions juvenils censades a la Direcció General de Joventut.

Podeu consultar la Resolució BSF/518/2012, de 20 de març, per la qual s’obre la convocatòria de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a la concessió de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l’exercici 2012.

Aquesta resolució està regida per l’ORDRE BSF/32/2012, de 16 de febrer, per la qual s’aproven les bases que han de regir les convocatòries de subvencions del Departament de Benestar Social i Família  per a entitats.

Les sol·licituds s’hauran de tramitar mitjançant carpeta electrònica.

* Recordeu que les entitats federades heu de tramitar la vostra sol·licitud mitjançant la federació de la qual sou membre.

* El termini de presentació finalitza el dijous 12 d’abril, inclòs.

 
Per qualsevol dubte o aclariment podeu escriure al correu joventut.barcelona.bsf@gencat.cat o trucar al 93 483 83 56 (Coordinació Territorial. Direcció General de Joventut).
 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.