22/12/2016

Sumeu-vos al grup motor per elaborar la Carta Catalana de la Joventut!

Sabies que si ets una entitat pots participar al grup motor que dirigirà el procés participatiu d'elaboració de la nova Carta Catalana de la Joventut i el Pla d’Actuació Jove 2017-2020?  Per fer-ho només cal que responguis aquest formulari. Tens temps fins el 9 de gener.

La Carta Catalana de Joventut recollirà els debats que preocupen al jovent i un seguit de propostes per canviar aquesta realitat. Per altra banda, el Pla d’Actuació Jove determinarà quines accions durem a terme les organitzacions juvenils durant els propers tres anys.  

L'objectiu d'aquest grup motor és reunir el màxim nombre d'associacions juvenils per tal de liderar conjuntament el procés participatiu de la Carta Catalana i fer un seguiment de les diferents accions que es duran a terme. Tot plegat, ha de servir perquè el màxim nombre de persones joves catalanes diguin la seva!

La primera reunió del grup serà el 12 de gener i servirà  per conèixer l’organització encarregada del procés participatiu, quin és el seu plantejament i per estructurar un calendari de treball.
 
Cal que aquests que la Carta Catalana de la Joventut i el Pla d'Actuació Jove s’ajustin al màxim a la realitat del jovent català, siguin plurals i ens representin a tots i a totes!
 
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.