15/11/2013

Taller de sensibilització i formació en gestió lingüística

L'organitza la Plataforma per la Llengua i tindrà lloc el dilluns 9 de desembre a les 19h a la seu del CNJC.

El taller de sensibilització i formació en gestió lingüística es tracta d’una sessió d’una hora i mitja que pretén proporcionar als i a les assistents elements de reflexió sobre la importància de dur a terme una gestió lingüística eficaç, respectuosa, cohesionadora i solidària i que els faciliti la corresponent capacitació teòrica i pràctica. Alhora, el taller ha de permetre a les persones assistents esdevenir transmissores de la transformació de les actituds i els hàbits lingüístics en el seu entorn. El curs és gratuït i està obert a tothom que hi estigui interessat/da.

Dia: dilluns 9 de desembre de 2013

Hora: 19h

Lloc: seu CNJC (Pl. Cardona, 1-2 baixos. 08006 Barcelona)

Objectius del taller:

  • Que els i les participants se n’adonin de la importància que té la llengua catalana com element d’inclusió de la població de casa nostra, perquè tothom senti que forma part de la nostra societat.
  • Esperonar l’ús de la llengua catalana tot posant de relleu la situació que ocupa el català com a llengua mitjana a nivell mundial.
 
Metodologia: el taller es desenvoluparà mitjançant unes eines didàctiques dinàmiques i que conviden a la participació.

Inscripcions: us podeu inscriure aquí fins el dia 29 de novembre.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.