22/11/2016

Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats

Obrim les inscripcions per al taller-debat "Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats" que tindrà lloc el proper 28 de novembre a les 18h al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Auditori Mercè Rodoreda).
 
Dins del marc de la campanya “Desconnecta’t de la violència” que impulsarà el CNJC en motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, us proposem un taller-debat per analitzar la construcció de les identitats de gènere i de les violències masclistes en entorns digitals.

Les generacions, les formes de comunicar-nos i els mitjans tecnològics canvien, però el sexisme es manté i s’adapta a aquests nous canals de comunicació. El correu electrònic, les aplicacions de missatgeria instantània i les xarxes socials tenen moltes potencialitats però alhora comporten nous riscos que cal conèixer. Només si els sabem identificar podrem trencar amb la #ViolènciaenXarxes i assolir una comunicació inclusiva, lliure i no-violenta.

A “Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats”, descobrirem els pros i contres dels entorns digitals en relació a les identitats de gènere. El taller, impartit per l’Associació Col·lectiva Matriu, comptarà amb dos blocs:

> Activitat d’anàlisi a partir d’imatges per reflexionar sobre com ens mostrem, què compartim i què no a les xarxes. Partirem de la concepció que les realitats online i offline no están aïllades sinó estretament relacionades
> Visualització de curt Doble Check i debat centrat en les dinàmiques de control que generen les xarxes socials, quins indicadors d’amor estem utilitzant com a vàlids i quins d’aquests poden ser violència.

L’assistència és gratuïta però les places són limitades. Pots INSCRIURE’T omplint aquest FORMULARI.

Per a més informació podeu escriure a internacional@cnjc.cat o trucar al 933 68 30 80.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.