Actualitat

16/10/2015

Tarragona ha acollit la XVII Trobada del Triangle Jove

La Fundaci贸 Triangle Jove, espai聽de聽coordinaci贸 dels Consells聽de聽la Joventut聽de聽Catalunya, Pa铆s Valenci脿 i Illes Balears, ha celebrat aquest cap de setmana la dissetena edici贸聽de聽la seva Trobada.聽

La Fundaci贸 Triangle Jove, espai聽de聽coordinaci贸 dels Consells聽de聽la Joventut聽de聽Catalunya, Pa铆s Valenci脿 i Illes Balears, ha celebrat aquest cap de setmana la dissetena edici贸聽de聽la seva Trobada. Durant tres dies prop de聽cent joves聽de聽trenta entitats dels tres territoris han compartit tallers, formacions i experi猫ncies a la ciutat聽de聽Tarragona.

La trobada d鈥檃quest 2015 porta el t铆tol 鈥淪om la clau del canvi鈥 i busca despertar en els i les joves la consci猫ncia聽de聽ser agents clau a l鈥檋ora聽de聽recuperar les llibertats que la ciutadania ha anat perdent. La pon猫ncia inaugural聽de聽la trobada ha anat a c脿rrec聽de la David Gu脿rdia, membre del secretariat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Durant el cap聽de聽setmana els i les participants han disposat d鈥檈spais d鈥檈ncontre i intercanvi聽de聽treballs, experi猫ncies i reivindicacions comunes.

L鈥檃cte final聽de聽la trobada ha comptat amb la intervenci贸聽de聽Reis Gallego, presidenta聽de聽la Fundaci贸, les presid猫ncies dels tres consells i els senyors Toni Reig, Director General聽de聽Joventut聽de聽la Generalitat聽de聽Catalunya i Joan Ferr脿,聽director聽de聽l'Institut Balear聽de聽Joventut del Govern聽de聽les Illes Balears.

La Fundaci贸 Triangle Jove organitza cada any una trobada destinada als representants聽de聽les diferents entitats que pertanyen al Consell Nacional聽de聽la Joventut聽de聽Catalunya (CNJC), Consell聽de聽la Joventut聽de聽la Comunitat Valenciana (CJCV) i el Consell聽de la Joventut聽de聽les Illes Balears (CJIB). La trobada, concebuda com un espai聽de聽formaci贸, debat i coneixement mutu, t茅 com a objectiu millorar la qualitat聽de聽l鈥檃ssociacionisme i potenciar la participaci贸 social dels i les joves.

Cal destacar el bon moment per als consells valenci脿 i balear despr茅s del canvi pol铆tic arran聽de聽les darreres eleccions auton貌miques. D鈥檜na banda, el CJCV ha vist com el pressupost rebia un augment significatiu.聽De聽l鈥檃ltra, el CJIB ha comen莽at a treballar amb l鈥檃dministraci贸 en la creaci贸 d鈥檜na llei聽de聽joventut que els reconegui com a 貌rgan interlocutor dels i les joves illenques que el govern聽de聽Bauz脿 el va suprimir l鈥檃ny 2011.

Subscriu-te!