16/09/2019

Com posem en valor les competències adquirides de l’associacionisme?

El proper dijous 19 de setembre portem a Barcelona la taula rodona “Competim?” on posarem sobre la taula el debat sobre els pros i els contres del reconeixement de competències de l’associacionisme juvenil.

Les persones que formen part activa d’una associació, col·lectiu o entitat, adquireixen competències i habilitats comunicatives i de treball en equip, així com també desenvolupen un esperit crític i treballen les capacitats per analitzar i tractar dades, com també la resolució de conflictes i la gestió de grup. Moltes vegades aquestes competències adquirides i aprenentatges no són tingudes en compte i tenen un valor social, educatiu i laboral que sovint queda invisibilitzat. 

La taula rodona està encarada a debatre sobre el reconeixement de les competències de l'associacionisme, en tots els àmbits, els seus pros i els riscos que correm a l’hora de posar-les en valor.

L’acte, que tindrà lloc a la seu del CNJC (Pl. Cardona, 1-2) a les 19h de la tarda, comptarà amb la participació de:

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.