29/07/2016

Torna Mirades Creuades: joventut, gènere i interculturalitat. T'hi apuntes?

Obrim les inscripcions per al curs "Mirades Creuades: Joventut, gènere i interculturalitat" que tindrà lloc els dimarts 4, 11 i 18 d'octubre a LaFede.cat (Barcelona) de 17.30h a 21.00h.

Juntament amb l'Institut Català de la Dona i en col·laboració amb l'Associació Candela i el Centre d'Estudis Africans, el CNJC tornem a oferir la formació "Mirades Creuades", dirigida especialment a membres d'entitats juvenils i del moviment associatiu en general. Aquest curs, completament gratuït, busca promoure la reflexió sobre la construcció dels rols de gènere en la diversitat cultural, integrar la perspectiva intercultural i de gènere en la tasca diària de les entitats juvenils, revisar els estereotips i els motius de discriminació múltiple (gènere i país d'origen) i facilitar eines i recursos de treball a favor de l'aplicació de la perspectiva integrada de gènere i interculturalitat.

Us podeu inscriure al curs fins al dilluns 26 de setembre a les 23.59h omplint aquest FORMULARI.

Com a novetat, enguany Mirades Creuades comptarà amb un segon curs d'aprofundiment que tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre. Durant l'octubre obrirem les inscripcions i us en donarem tots els detalls. 

Per a més informació: tec.programes@cnjc.cat / 933 68 30 80

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.