27/01/2020

Tot a punt per a la 42a AGO

Com cada any, el mes de febrer ve acompanyat de l’Assemblea General Ordinària del CNJC. Es tracta de principal òrgan de govern de la plataforma, i alhora un espai de debat on totes les entitats juvenils del Consell hi podran dir la seva per tal d’encarar els reptes del present i futur de l’associacionisme juvenil.

L’acte tindrà lloc el proper 22 de febrer a la Casa dels Gegants de Lleida (Av. Blondel, 64). Les entitats membre s’han d’inscriure a través d’aquest enllaç

Entre d’altres qüestions, es presentarà l’informe de gestió del Secretariat de l’any 2019, on s’explica de manera detallada la feina feta des del CNJC i els seus diferents projectes, en matèria d’investigació, incidència, formació, sensibilització i suport a les entitats. Enguany també tindrà lloc la renovació de bona part de l’equip del Secretariat, ja que algunes de les persones al càrrec acaben el mandat. 

Per últim, seguint el fil del Pla Estratègic 2019-2021 elaborat l’any passat, se sotmetrà a votació el Pla de Treball 2020, que esdevindrà el full de ruta del CNJC durant aquest 2020 en curs.

Com sempre, en aquesta 42a edició de l’AGO també hi haurà espai per presentar propostes de resolucions, així com per incorporar noves entitats membre al Consell.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.