08/10/2020

Treballem els Drets Sexuals i Reproductius en l'àmbit del lleure educatiu

Durant les properes setmanes, el CNJC i el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) estem treballant en una guia pedagògica sobre els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) en l’àmbit de l’educació en el lleure.

Per a fer-ho possible, necessitem tota l’ajuda de les entitats juvenils educatives i de totes les persones que s’hi vulguin sumar: monitores i monitors de lleure, caps d’agrupament, educadores socials… Organitzem els propers mesos un cicle de taules rodones per abordar els DSiR en el lleure, que ens serviran per aprofundir en els continguts d’aquesta guia pedagògica.

PROGRAMA

Dilluns 19 d’octubre
Parlem de sexualitat, joves i DSiR des d’una anàlisi interseccional!

Diumenge 25 d’octubre
Activitat externa: Taller sobre els DSiR en el marc de les Jornades de Lleure i Feminismes, organitzades per Esplais CatalansEscoltes CatalansCasals de Joves de CatalunyaMinyons Escoltes i Guies de Catalunya i l'Escola Lliure El Sol al qual també podeu assistir.

Dilluns 02 de novembre
Encarem les vulneracions dels DSiR en l’àmbit del lleure! Espai per compartir la quotidianitat i els casos des d’una mirada feminista i de drets.

Dilluns 16 de novembre
L'Observatori DSiR. Som subjectes de drets: reivindiquem!

Dijous 10 de desembre
Compartim reflexions, casos, dubtes i estratègies sobre els DSiR en el lleure.

Totes les sessions, a excepció de les Jornades de Lleure i Feminismes, seran virtuals a través de Zoom a partir de les 18.30h.

Vols participar-hi? Confirma assistència a internacional@cnjc.cat indicant nom i cognoms, entitat, telèfon, i correu electrònic.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.